Blog Archives

Latest Posts

Monthly

Categories

24 november 2016 - Reacties uitgeschakeld voor OmniMove For Life

OmniMove For Life

logo-omnimove-for-lifeOp 16-17-18 december organiseren wij ‘OmniMove For Life’. Een sportevenement van CrossFit OmniMove en Yoga Vida waarbij we, in het kader van Music For Life, een weekend lang gaan bewegen voor het goede doel. Samen met Sportmedische Studio Olympia slagen wij de handen in elkaar om een groots evenement te organiseren ten voordele van To Walk Again.

Bekijk zeker ook onderstaande link naar het promofilmpje. Zo krijgt u alvast een algemeen beeld van de actie in slechts 3 minuten.


CrossFit For Life

Op 17/12 om 12u starten wij in CrossFit OmniMove met een 24u WOD. In teams van 6 personen zullen een aantal van onze leden 24u onafgebroken trainen. Door middel van sponsoring zullen wij proberen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Wil jij ook graag een steentje bijdragen en onze actie steunen? Lees dan onder het titeltje ‘sponsoring’ hoe je dat kan doen!
Naast teams die de volle 24u zullen deelnemen organiseren we ook 4 uren waarop andere CFO leden een uurtje kunnen komen meedoen. Deze uren zullen plaats vinden op de volgende momenten:

ZA 17/12
14u: enkel voor de rugscholers van Sportmedische Studio Olympia
16u – 20u – 23u: enkel voor CFO leden
ZO 18/12
10u: enkel voor CFO leden

Gedurende 24 uur lang is iedereen die zelf niet deelneemt meer dan welkom om onze sporters te komen aanmoedigen. Er gaan een heel aantal nevenactiviteiten plaatsvinden die het ook voor alle supporters de moeite waard gaan maken om zeker langs te komen. Houd de Facebookpagina in het oog om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes.
https://www.facebook.com/events/1893497220878090/

Yoga For Life

Bij Yoga Vida zullen er allerhande muzikale yogasessies plaatsvinden, waarbij genieten & samen zijn centraal staan. Per sessie waaraan je deelneemt, betaal je 10 euro die integraal naar het goede doel gaat.
VRIJ 16 / 12 @ Yoga Vida Herentals
19u00 : Sing For Life
ZO 18 / 12 @ Yoga Vida Geel
18u00 : Move For Life
19u30 : Relax For Life

SING FOR LIFE – Net zoals het uitvoeren van yogahoudingen, heeft het zingen van mantra’s bewezen positieve fysieke, emotionele en mentale effecten. In deze sessie gaan jullie eerst fysiek aan de slag om je lichaam en geest voor te bereiden op het zingen van eenvoudige mantra’s, begeleid op de klanken van het harmonium.

MOVE FOR LIFE – Beweging, ademhaling & klanken worden verbonden waardoor je volledig tot jezelf komt en de buitenwereld volledig aan je kan laten voorbijgaan. Gilles Helsen zorgt hierbij voor een futuristische, elektronische soundscape terwijl Ann Schreppers jullie door een hartverwarmende & toegankelijke yogasessie begeleidt.

RELAX FOR LIFE – Afsluiten doen we met een sessie Yin yoga onder begeleiding van Wendy Vermeulen met de hemelse klanken van de sitar. De sitar is een typerend, Indisch snaarinstrument dat erg ontspannende klanken produceert, die je instant doen ontsnappen aan het dagelijkse leven. In combinatie met Yin, een diep inwerkende yoga-stretch, kom je helemaal tot rust.

Schrijf jij je graag in voor een van deze yogasessies? Stuur dan een mailtje naar [email protected]
Meer informatie over deze yogasessies en de organisatie daarrond kan je terugvinden op de Facebookpagina https://www.facebook.com/events/771146286359552/

Masseren For Life

Het nuttige aan het aangename koppelen? Ook dat kan!
Onze kinesisten van Sportmedische Studio Olympia zullen op 10/12 een hele dag lang massages geven. De opbrengsten van deze dag zullen, samen met alle andere opbrengsten, naar To Walk Again gaan.
Heb jij interesse om je te laten masseren en zo ook een bijdrage te leveren aan het goede doel? Neem dan contact op met [email protected]

To Walk Again

To Walk Again is een organisatie waar mensen met een fysieke beperking kunnen gaan sporten. Zij voorzien laagdrempelige een aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten zoals bv. rolstoelbasket, aangepaste fitness, … Hun doel is om mensen met een fysieke beperking gezond en actief te houden, hen hun eigen mogelijkheden laten ontdekken en de stap doen zetten naar duurzame aangepaste sportbeoefening.

Bij To Walk Again willen mensen dagelijks hun grenzen verleggen. Daar, waar zij iedere dag proberen meer zelfstandig te bewegen, zitten wij met onze leden aan het andere uiterste en willen wij iedere dag sneller en beter worden in onze trainingen en bewegingen. Omdat deze twee uitersten ergens toch ook zo sterk aansluiten bij elkaar, gaan wij dus een heel weekend lang bewegen om geld in te zamelen voor To Walk Again.

Sponsoring

Ons doel is om meer geld in te zamelen dan vorig jaar, dus de lat ligt op 10.000 euro! Aan alle deelnemers vragen we dus om zich te engageren, eventueel kleine inzamelacties te organiseren, en samen toe te werken naar dit monsterbedrag! Daarmee kunnen wij de mensen van To Walk Again weer een klein stapje dichter brengen naar een extra staprobot.

Iedereen die deze actie wilt steunen en graag wilt sponsoren, kan contact opnemen met [email protected] Ken je iemand die deelneemt aan deze actie? Ook hij of zij zal je kunnen verder helpen en de juiste informatie kunnen geven over hoe je kan sponsoren.

Wil jouw bedrijf graag sponsoren en als grotere sponsor in het OmniMove For Life boekje staan? Stuur dan ook zeker een mail naar [email protected] voor meer informatie. Dit boekje zal verdeeld worden onder alle deelnemers, bezoekers en geïnteresseerden, de weken voor en het weekend van OmniMove For Life.

Wij gaan er alvast een groot succes van maken, bedankt aan iedereen voor alle medewerking en steun!

Tot op OmniMove For Life,

CrossFit OmniMoveYoga VidaSportmedische Studio Olympia

Published by: Stijn

Comments are closed.