Het aanbod van Sportmedische Studio Olympia

Het aanbod van Sportmedische Studio Olympia

Ontdek het veelzijdige Fitness, Rugschool, Personal Training en Groepsles aanbod van Sportmedische Studio Olympia in Vorselaar

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Personal Training
Personal Training

Afvallen, spiermassa opbouwen, core-stability training of het bereiken van hogere trainingsdoelen vereisen een goede en intensieve opvolging en coaching. Of wil je gewoon een gezondere en actieve levensstijl ontwikkelen, dan kunnen wij jou helpen met persoonlijke begeleiding en advies. Klik op “meer info” en vul het formulier in en ontdek de mogelijkheden en tarieven.

Meer info
Rugschool
Rugschool

Ongeveer 80% van de bevolking wordt vroeg of laat geplaagd door rugpijn. Ons team, bestaande uit kinesisten en bewegingsspecialisten, heeft zich sinds jaren gespecialiseerd in het oplossen en voorkomen van allerhande rug- en nekklachten. Wij bieden rugscholing aan op verschillende niveaus en zorgen voor het behouden van een gezond lichaam.

Fitness
Fitness

In ons fitnesscentrum kun je terecht om aan al jouw individuele trainingsdoelen te werken met de meest geavanceerde toestellen van Technogym. In onze fitnesszaal heb je toegang tot zowel onze kracht- als cardio apparatuur. Aan de hand van computergestuurde toestellen wordt je hartfunctie, spierkracht, lenigheid en lichaamsconditie gemeten. Sport samen of alleen en behaal jouw doelen.

Groepslessen
Groepslessen

Bij onze groepslessen rugscholing leer je bewust bewegen waardoor je weerbaar bent voor klachten en je pijnvrij doorheen de dag kan komen. Boodschappen doen, in de tuinwerken of met de kinderen spelen is dankzij deze lessen een fluitje van een cent. De drie voornaamste aspecten die aan bod komen tijdens deze lessen zijn: mobilisatie, stabilisatie en kracht.

Kinesistenpraktijk
Kinesistenpraktijk

Elk lichaam is uniek en vraagt een andere aanpak. Door de diversiteit in ons team kan je in onze praktijk terecht voor een juiste behandeling op maat van jouw noden. Van sportblessure en nek- en rugklachten tot de behandeling van muco-patiënten. Wij gaan op zoek naar de oorzaak van jouw klachten, passen de juiste behandeling toe en geven jou gepast bewegingsadvies om zelf verder aan de slag te gaan.

Read more

Wat onze leden zeggen

Top club met locaties in Vorselaar, Geel en Herentals met een unieke professionele aanpak. Ze hebben o.a. zeer toegankelijke rugschoollessen en yoga met gepassioneerde coaches. Wat zo leuk is, is dat de coaches echt interesse hebben voor jouw persoonlijke situatie en persoonlijke tips en begeleiding geven: positie van m’n auto zetel, keuze van bureaustoel, oefeningetjes op maat tijdens het tandenpoetsen, hoe werk je best in de tuin, en nog zo veel meer.

Karin (54)

Met zijn drie locatie’s (Geel - Herentals - Vorselaar) is OmniMove en Sportmedische Studio Olympia in Vorselaar fijne plaatsen om te sporten. Je wordt goed geholpen door de coaches en kinesisten die u helpen door kwaaltjes te verhelpen, je sportprestaties te verbeteren door de juiste oefening en/of voeding te nemen.

Cedric (28)

Sinds ik aan de slag ben bij de topcoaches van OmniMove en Sportmedische Studio voel ik me mentaal én fysiek sterker. Ik kan OmniMove en Sportmedische Studio dan ook alleen maar aanraden.

Stijn (36)

Super leuk, fijne locatie, en mooie fitness en yogaplek.

Sam (16)

Goede begeleiding, fijne mensen, mooi aanbod aan materiaal en mogelijkheid om op allerlei verschillende tijdstippen te komen trainen.

Laurens (33)

left-arrow
right-arrow
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefles!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van Fitness tot Rugschool bij Sportmedische Studio Olympia

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 20 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Vorselaar. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, Rugschool Personal Training en Groepslessen. Met onze Gratis Proefles en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Sportmedische Studio Olympia

Maak kennis met Sportmedische Studio Olympia