START MET AFVALLEN IN VORSELAAR!

Sportmedische Studio Olympia helpt leden weer fitter en gezonder te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Zet nu de eerste stap naar jouw fittere en slankere leven. Start vandaag nog met afvallen. Olympia in Vorselaar is jouw persoonlijke coach.

START MET AFVALLEN IN VORSELAAR!
arrow-down

Waarom sporten bij Sportmedische Studio Olympia

Gratis 'start to fitness' pakket met toegang tot verschillende schema's

Maak gebruik van onze fitness of doe mee aan één van onze vele groepslessen

Intake gesprek op de club zodat je goed van start kan gaan

Start vandaag nog met afvallen bij Olympia in Vorselaar

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Top club met locaties in Vorselaar, Geel en Herentals met een unieke professionele aanpak. Ze hebben o.a. zeer toegankelijke rugschoollessen en yoga met gepassioneerde coaches. Wat zo leuk is, is dat de coaches echt interesse hebben voor jouw persoonlijke situatie en persoonlijke tips en begeleiding geven: positie van m’n auto zetel, keuze van bureaustoel, oefeningetjes op maat tijdens het tandenpoetsen, hoe werk je best in de tuin, en nog zo veel meer.

Karin (54)

Met zijn drie locatie’s (Geel - Herentals - Vorselaar) is OmniMove en Sportmedische Studio Olympia in Vorselaar fijne plaatsen om te sporten. Je wordt goed geholpen door de coaches en kinesisten die u helpen door kwaaltjes te verhelpen, je sportprestaties te verbeteren door de juiste oefening en/of voeding te nemen.

Cedric (28)

Sinds ik aan de slag ben bij de topcoaches van OmniMove en Sportmedische Studio voel ik me mentaal én fysiek sterker. Ik kan OmniMove en Sportmedische Studio dan ook alleen maar aanraden.

Stijn (36)

left-arrow
right-arrow

Start vandaag nog met afvallen bij Olympia in Vorselaar