Maak kennis met de Rugschool bij Sportmedische Studio Olympia

Maak kennis met de Rugschool bij Sportmedische Studio Olympia

Sportmedische Studio Olympia helpt leden om een sterkere en pijnvrije rug te ontwikkelen. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Zet nu de eerste stap naar jouw fittere leven. Start vandaag nog met onze rugschool. Olympia in Vorselaar is jouw persoonlijke coach.

arrow-down

Past Sportmedische Studio Olympia bij jou?

Vul jouw doel(en) en gegevens in, beantwoord de 5 korte vragen op de volgende pagina en ontdek in 1 minuut welk programma het beste bij jou past. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Leden over Sportmedische Studio Olympia

Top club met locaties in Vorselaar, Geel en Herentals met een unieke professionele aanpak. Ze hebben o.a. zeer toegankelijke rugschoollessen en yoga met gepassioneerde coaches. Wat zo leuk is, is dat de coaches echt interesse hebben voor jouw persoonlijke situatie en persoonlijke tips en begeleiding geven: positie van m’n auto zetel, keuze van bureaustoel, oefeningetjes op maat tijdens het tandenpoetsen, hoe werk je best in de tuin, en nog zo veel meer.

Karin (54)

Met zijn drie locatie’s (Geel - Herentals - Vorselaar) is OmniMove en Sportmedische Studio Olympia in Vorselaar fijne plaatsen om te sporten. Je wordt goed geholpen door de coaches en kinesisten die u helpen door kwaaltjes te verhelpen, je sportprestaties te verbeteren door de juiste oefening en/of voeding te nemen.

Cedric (28)

Sinds ik aan de slag ben bij de topcoaches van OmniMove en Sportmedische Studio voel ik me mentaal én fysiek sterker. Ik kan OmniMove en Sportmedische Studio dan ook alleen maar aanraden.

Stijn (36)

left-arrow
right-arrow

Waarom sporten bij Sportmedische Studio Olympia

Gratis 'start to fitness' pakket met toegang tot verschillende schema's

Maak gebruik van onze rugschool of doe mee aan één van onze vele groepslessen

Intake gesprek op de club zodat je goed van start kan gaan

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je fittere en gezondere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.
We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Sportmedische Studio Olympia!

Het best passende programma

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past!